Genul Filmului: Actiune, Drama, Fantezie
NOTA IMDB: 6.3
Descriere: Ultimul războinic este despre Lutobor, un soldat din Eurasia secolului al 13-lea şi este blocat între o serie de conflicte inter-tribale. Într-o noapte, un grup de bandiţi sciţi îi atacă casa şi îi răpesc soţia şi copilul. Sciţii erau o rasă de oameni care trăiau în stepele eurasiatice, cu rădăcini în Iran. Acum trebuie să-i urmărească şi să-şi salveze familia. Pentru a face acest lucru, trebuie să aibă încredere într-un scit pe nume Marten care sa fie ghidul său spre tabara scitilor ce i-au răpit soţia şi copilul. Între cei doi se clădeşte o camaraderie de arme pe masură ce îşi continua calatoria prin stepa rusă. Primul este soldatul eroic, loial conducătorului său şi condus de misiunea sa de a-şi salva familia. Cel de-al doilea este un bandit scos din închisoare, un tip necinstit ce se aşteaptă să-şi abandoneze „amicul” cât mai curând posibil. Cu toate acestea, Lutobor nu se teme să-şi murdărească mâinile in luptă.
Etichete: Skif, (2018)
Data Adăugării: 14 august 2018
 1. Lutobor says:

  tare filmul,,, mi-a placut

 2. konrad says:

  O idee buna,dar totusi prea simplist,prea ieftin pt. gustul si meniul actual;sant filme vechi gen APOCALIPTIC,etc care au o deschidere larga.Totusi muzica,sunetul,peisagistica aleasa bine,nu stiu unde sau facut filmarile,….un film bunicel pt. o dupa-amiaza plictisitoare.

 3. Valy says:

  Pierdere de timp povestea e buna dar regia e de cacat sunet efecte și mai multe sunt praf … pierdere det timp

 4. VASI says:

  SLAB….

 5. Anonim says:

  Vezi Valy sa nu-ti ramana cacat pe degete si dupa aceea sa Le bagi in gura

 6. SONYhbo says:

  Nota 6 …low buget dar daca vrei sa pierzi timpul …vizioneaza l

 7. ivascu says:

  slab, sa nu folosesc cuvinte jignitoare,nota 3

 8. goe says:

  impresionant! foarte mult eroism, tradare, loialitate,. bataile realizate superb, foarte realist. muzica buna, dar cel mai impresioant e subiectul, naratiunea. descrie bine istoria oamenilor: ne-am omorat ca tampitii unii pe altii

 9. Andrei says:

  E bunicel filmul

 10. cristi says:

  fitza rau

 11. cristi says:

  marfa rau de tot bun rau filmul

Spune-ţi părerea despre film