Genul Filmului: Actiune, Drama, Istoric
NOTA IMDB: 4.1
Descriere: Mike Chandler şi Steve MacAvoy, sunt doi poliţişti, socru şi ginere, ce fac echipă într-o zi de patrulare obişnuită, care nu se anunţă cu nimic deosebită de celelalte. Însă această zi obişnuită urmează să devină foarte dramatică, atunci când opresc pentru obişnuitele gogoşi. Cei doi observă un Chevrolet Escalade care-i parcat necorespunzător în faţa unei bănci, bancă în care de fapt se desfăşoară un jaf, pus la cale de patru mercenari, foşti soldaţi în forţele speciale şi care nu se tem de nimic. Datorită pregătirii militare ale celor patru, va fi o adevărată provocare pentru forţele poliţieneşti să elibereze ostaticii şi să-i captureze pe cei patru infractori, înainte ca vreunul dintre ostatici sa fie ranit, sau chiar omorât.
Etichete: (2018)
Data Adăugării: 30 iunie 2018
 1. Anonim says:

  merge

 2. ady says:

  m-am oprit din vizionare cand am vazut-o pe Alexandra Dinu

 3. Alin says:

  Un film de tot rahatul ….nici măcar de divizia b . Îmi place mult Nicolas Cage dar se vede că s a ramolit in ultimii ani nota 5 cu indulgenta

 4. carmen says:

  7, iar alexandra dinu rol de umplutura

 5. bebe says:

  nota 9

 6. Sorin says:

  Simplu si prost. Previzibil.

 7. Dan says:

  Scenariu si regie subt orice critica.

 8. C33kk-Dcycle says:

  Ce vreti ?!!!..E un film facut de un scheitbordist : York Alec Shackleton – scenariu & regie (campion de skateboard al Californiei, inclusiv cand era copil)..are multe documentare : „The Fukushima 50” si „Puta” au fost mai reusistice.
  Clasa lui Nicolas Cage se vede ;…restul fara clasa

Spune-ţi părerea despre film