Genul Filmului: Horror, Thriller
NOTA IMDB: 6.1
Descriere: Frank Zito este proprietarul unui magazin cu manechine, iar în timpul nopții racolează tinere femei pe internet, le urmărește, le scalpează și le ucide prin cele mai terifiante metode. Având halucinații care îl forțează să se întoarcă în trecut, la perioada în care a fost abuzat de mama lui, Frank simte că se răzbună pe aceasta ori de câte ori asasinează o nouă victimă, în mintea lui bolnavă încolțind ideea de a împodobi manechinele cu părul victimelor și de a-și împânzi apartamentul cu ele. Deși propria mamă l-a supus la rele tratamente, Frank îi duce dorul de când aceasta a decedat într-un accident de mașină și încearcă s-o împiedice să-l părăsească prin proiectarea imaginii ei asupra manechinelor. Atunci când Anna D’Antoni îi face o fotografie în parc, Frank Zito o urmărește și se împrietenește cu ea, dar este fata aleasa pe care a căutat-o toată viața sau doar următoarea victimă a criminaluilui în serie psihopat? Anna este o artistă talentată, dar comite greșeala de a apărea în pragul locuinței lui Frank pentru a-i cere acestuia să o ajute la organizarea noii ei expoziții. Pe măsură ce obsesia lui Frank față de Anna crește, devine clar că fata a dezlănțuit involuntar o dorință de a ucide pe care bărbatul dereglat mintal și-a reprimat-o multă vreme.
Etichete: Maniac, (2012)
Data Adăugării: 2 iunie 2018
 1. Dany says:

  Ciudat, socant, violenta extrema. Nu m-am putut uita la multe secvente.

 2. Ramaitanar says:

  Un film de-a dreptul bolnav. Pierdere de timp. Nota 2.

 3. Odin says:

  Filmul este unul foarte puternic si nu este recomandat celor slabi de inger. Trebuie sa vezi fiecare secventa pentru a intelege finalul. Recomand filmul numai daca ai peste 17-18 ani si o pregatire psihologica cat de cat.

 4. mda says:

  Retrageți-l imediat. Este o film cu scene grotești. Tone sange si creieri imprăștiați. Ăsta nu e film, e aventura sadică, o imaginație bolnavă a unui regizor tîmpit. Avem în prim plan un dement sadic care ucide fără milă…

 5. Razvan says:

  Comentari proaste , film aiurea si unde naiba e horror-ul din film ?Un nebun care omoara cateva femei si le scalpeaza un cacat .

 6. Daniela says:

  Fain

Spune-ţi părerea despre film