Genul Filmului: Drama, Familie, Musical
NOTA IMDB: 7.5
Descriere: Bart Millard este solistul vocal al unei trupe de muzică religioasă, care susţine că a scris melodia ce dă titlul filmului în 10 minute, melodie ce i-a schimbat viaţa, după cum susţine el. Bart a avut o copilărie nefericită alături de un tată abuziv, Arthur, preocupat mai mult de barba sa decât de înclinaţia fiului său către muzica. Pentru a-i fi pe plac, Bart aspiră la o carieră în fotbal, dar un accident îl îndepărtează din arenă pentru totdeauna. Când mai târziu o profesoară îl aude accidental cântând, îl distribuie în rolul principal din producţia şcolară „Oklahoma,” spunându-i că are un dar pe care trebuie să şi-l cultive. După absolvirea liceului, Bart porneşte la drum cu trupa sa, ocazie cu care Bart întâlneşte un manager care-l sfătuieşte să-şi folosească durerea emoţională ca inspiraţie pentru cântecele sale.
Etichete: Only, Imagine, (2018)
Data Adăugării: 8 iunie 2018
 1. Dana says:

  Superb film, superba piesa! Nu o cunosteam deloc insa afland povestea din spatele ei…..pentru mine e si mai incredibila! Merita sa vedeti filmul. Este o adevarat lectie de viata: sa iertam, sa fim mai buni si sa ne urmam visele! E extraordinar! Vizionare placuta!

 2. Renate says:

  emotie pura de la un capat la altul, sper sa fie nominalizat la oscarurile de la anul, Dennis Quaid are o prestatie de exceptie

 3. stefan tihon says:

  subtire…tendinte catre telenovela

 4. Besteliu Corina says:

  Superb!!!!! Multumesc pentru aceasta postare!!

Spune-ţi părerea despre film