Genul Filmului: Comedie, Drama, Sci-Fi
NOTA IMDB: 5.7
Descriere: Ce se întâmplă când, în încercarea de a găsi o rezolvare la problema suprapopulării planetei, oamenii de știință norvegieni descoperă o modalitate de a micșora oamenii până ajung la 13 cm înălțime, omenirea având la dispoziție 200 de ani pentru a face tranziția completă la o lume în miniatură. Oamenii își dau seama câți bani le rămân în plus dacă aleg să trăiască în mini-versiunile lor, așa că, puși în fața unei promisiuni pentru o viață mai bună, Paul Safranek (Matt Damon) și soția lui, Audrey (Kristen Wiig) , se hotărăsc să lase în urmă existența stresată din Omaha pentru a se micșora și a se muta într-o comunitate populată numai de mini-oameni. Dar această alegere va avea consecințe care le vor schimba viața pentru totdeauna, și acestea nu vor fi deloc miniaturale.
Data Adăugării: 14 martie 2018
 1. dan says:

  Un zambet si-o lacrima, ingemanate ingenios intr-o capodopera tragi-comica, profund, meditativ, excelent interpretat, scenariu de Oscar, multumim!

 2. Klauss says:

  Imbecil film

 3. alexandra says:

  super film…super super….nu e deloc o comedie, ci doar are cateva momente amuzante, insa e super fain si profund….plus happy ending asa ca merita sa te relaxezi si apoi sa ai la ce sa te gandesti

 4. cata says:

  inceput promitător, dar pe parcurs devine enervant de slab. sfatul meu este să căutati un alt film .

 5. Anonim says:

  super film

Spune-ţi părerea despre film