Genul Filmului: Comedie, Drama, Razboi
NOTA IMDB: 7.0
Descriere: În 2003, la 30 de ani după ce au slujit împreună în războiul din Vietnam, fostul medic Larry „Doc” Shepherd din Navy Corps se reunește cu fostul marin Sal Nealon și reverendul Richard Mueller, într-o altfel de misiune: să-l îngroape pe fiul lui Doc, un tânăr marin ucis în războiul din Irak. Doc decide să renunțe la înmormântarea în Cimitirul Arlington și, cu ajutorul vechilor săi prieteni, pornește într-o călătorie dulce-amăruie pe Coasta de est spre casa lui, în New Hampshire. În timpul călătoriei lor, acești bărbați încep să-și împărtășească experiențele și amintirile, iar excursia lor devine una a introspecției. Pe parcurs, Doc, Sal și Mueller își amintesc și se împacă cu amintirile comune despre războiul care continuă să le modeleze viața.
Etichete: Last, Flag, Flying, (2017)
Data Adăugării: 28 martie 2018
  1. Anonim says:

    de unde au scos nota asta la un film in care nu se intampla nimic???

  2. arin says:

    Daca vreti actiune, nu va uitati le film.

    Daca vreti un film despre oameni sub vremuri, despre prietenie, puterea de accepta, de a o lua de la capat, atunci urmariti filmul.
    Actorii sunt din convingatori, umani, cu simt al umoruluii, amintindu-si despre razboiul pe care l-au pierdut in Vietnam, acum, in doilul mortii unuia dintre fiii care moare intr-o misiune in Iraq. Nota 9.

Spune-ţi părerea despre film