Genul Filmului: Crima, Drama, Thriller
NOTA IMDB: 7.7
Descriere: Doi tati - Michael Sullivan (Tom Hanks), ucigas platit in slujba mafiei irlandeze din Chicago in perioada marii depresiuni economice din '30 si John Rooney (Paul Newman), seful lui Sullivan si cel care i-a fost un al doilea tata. Doi fii - Michael Sullivan, Jr. (Tyler Hoechlin) si Connor Rooney (Daniel Craig), ambii incercand din rasputeri sa obtina favorurile tatilor lor. Gelozia si spiritul de competitie ii pune in opozitie si in situatia de confruntare, ceea ce duce in final la moartea sotiei (Jennifer Jason Leigh) si mezinului lui Sulivan, Peter (Liam Aiken). Ca urmare, Michael Sullivan si fiul sau ramas in viata pornesc intr-o calatorie atat reala, cat si simbolica, manati de razbunare. Aceasta este istoria a doua familii ale caror destine sunt hotarate de relatiile complexe care se stabilesc deseori intre tatii si fii. DreamWorks Pictures si Twentieth Century Fox prezinta filmul Road to Perdition / Drumul spre pierzanie, o productie Zanuck Company, in regia lui Sam Mendes. Scenariul este realizat de David Self, dupa benzile desenate create de Max Allan Collins. Producatorii filmului sunt Richard D. Zanuck, Dean Zanuck si Sam Mendes, iar producatori executivi Walter F. Parks si Joan Bradshaw. Imaginea este semnata de Conrad L. Hall, iar montajul de Jill Bilcock. Coloana sonora este realizata de Thomas Newman. Scenografia ii apartine lui Dennis Gassner. Costumele sunt create de Albert Wolski.
Data Adăugării: 27 septembrie 2017
  1. bello says:

    bun!!!

  2. Anonim says:

    Fiind un film cu Paul Newman… mă aşteptam să fie, ca de obicei, underrated, nominalizat la f.multe categorii dar omis când vine vorba de premii şi cam aşa a şi fost. Nimic nou.

  3. Ovidiu says:

    Un film cu actori foarte buni,regie buna,scenariu excelent,imagine buna. Dupa parerea mea.merita nota 8,10 ,daca nu mai mult.Vizionati,caci aveti ce.

Spune-ţi părerea despre film